CNIH

650854h1 744705h2 943859h5
Romanian English French German Hungarian Irish Italian Ukrainian
Joi, 24 Iunie 2021 11:43

Premiul I pentru revista Iulia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La concursul de creație artistică „Aproape de ceilalți”, organizat în perioada aprile-mai 2021, de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Haseu” au obținut numeroase premii.
La secțiunea proză eleva Timeea Fekete, din clasa a VI-a A, coordonată de domnul profesor Dorin Murariu, și Rareș Suciu, din clasa a X-a A, coordonat de doamna profesor Monica Suciu au obținut câte o mențiune; la secțiunea film, elevul Bogdan Ivanciu, din clasa a VI-a A, coordonat de domnul profesor Dorin Murariu, a obținut premiul al II-lea.
La secțiunea eseu, elevele Sara Usciuc, Maria Olariu, din clasa a IX-a D, și Dariana Dumitrescu, din clasa a X-a A, au obținut câte o mențiune.
La concursul de reviste școlare, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș în perioada aprile-mai 2021, revista Iulia a obținut premiul I.
Revista Iulia a obținut și premiul al II-lea la concursul național Festivalul Naţional al Cărţii pentru Copii „Bucuria lecturii” (ediția a XVII-a), concurs organizat de Federaţia Internaţională a Comunităţilor Educative - Secţiunea România (FICE România) în perioada aprilie-iunie 2021.

Citit 175 ori
Sunteți aici: Home Stiri Premiul I pentru revista Iulia