CNIH

650854h1 744705h2 943859h5
Romanian English French German Hungarian Irish Italian Ukrainian
Duminică, 16 Mai 2021 21:23

Premii la concursul „Let’s talk about you(th)!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada martie-mai 2021, 10 elevi de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj s-au împlicat în proiectul/concurs „Let’s talk about you(th)!”, proiect implementat de organizația nonguvernamentală Expertforum. Elevii implicați în proiectul „Let’s talk about you(th)!”, au participat la mai multe ateliere la care au învățat cum să-și facă „auzită vocea cu privire la problemele importante pentru ei, într-o societatea dominată de opiniile adulților din jurul lor, inclusiv cu privire la probleme care îi afectează în mod direct”. Proiectul s-a încheiat printr-o competiție online de discursuri, în care elevii au avut posibilitatea de a explica o problemă importantă din comunitatea și de a prezenta posibile soluții. 

Concursul de discursuri „Let’s talk about you(th)!”, la care au participat 70 de elevi din mai multe școli din România și Republica Moldova, a avut ca scop înțelegerea drepturilor și îndatoririlor civice și dezvoltarea atitudinilor specifice implicării în rezolvarea problemelor comunităților locale. 

În urma participării la acest concurs, eleva Theodora Adam, din clasa a XII-a A, a obținut premiul al II-lea, elevii Dariana Dumitrescu, din clasa a X-a A, și Patrick Spitzer, din clasa a IX-a D, a obținut premiul al III-lea, elevele Sara Uscius și Larisa Olariu, din clasa a IX-a D, premiul special pentru cea mai bună structură, și Alexandru Livadariu, din clasa a XII-a A, premiu special pentru cea mai bună eplicație a unei probleme. 

Citit 63 ori
Sunteți aici: Home Stiri Premii la concursul „Let’s talk about you(th)!”