Imprimă această pagină
Duminică, 13 Octombrie 2019 03:00

HasEduCația te face MARE - Story telling 6 (ȘG4)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru participarea la Concursul Național Euroscola – 2019 - #EuroscolaRO2019, concurs organizat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, elevii de la Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au conceput o campanie de promovare a rolului educației cu titlul HasEduCația te face MARE.

Echipa de implementare a proiectului a ales să realizeze această campanie în jurul personalității Iuliei Hasdeu, de la a cărei naștere se împlinesc 150 de ani. Viața Iuliei Hasdeu a fost transformată într-o poveste care este prezentată elevilor din grupul țintă, adică eleviilor din clasele a VII-a și a VIII-a din școlile gimnaziale din Lugoj și din satele din vecinătate.
În 11 octombrie 2019, elevii din echipa de implementare a proiectului a prezentat povestea Iuliei Hasdeu și a discutat despre importanța educației cu elevii din clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 4. O primă prezentare a avut loc la Casa Bredicenilor, în colaborare cu Biblioteca Municipală din Lugoj. După acest eveniment echipa de proiect s-a deplasat la Școala Gimnazială nr. 4, unde și-a prezentate proiectul elevilor de clasa a VIII-a. La sfârșitul activităților, auditoriul a completat un chestionar online referitor la impactul campaniei și la importanța educației.

Citit 342 ori