CNIH

650854h1 744705h2 943859h5
Romanian English French German Hungarian Irish Italian Ukrainian
Joi, 03 Octombrie 2019 03:00

HasEduCația te face MARE Story telling 4 (pe ploaie)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru participarea la Concursul Național Euroscola – 2019 - #EuroscolaRO2019, concurs organizat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, elevii de la Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au conceput o campanie de promovare a rolului educației cu titlul HasEduCația te face MARE.
Echipa de implementare a proiectului a ales să realizeze această campanie în jurul personalității Iuliei Hasdeu, de la a cărei naștere se împlinesc 150 de ani. Viața Iuliei Hasdeu a fost transformată într-o poveste care este prezentată elevilor din grupul țintă, adică eleviilor din clasele a VII-a și a VIII-a din școlile gimnaziale din Lugoj și din satele din vecinătate.
În 3 octombrie 2019 elevii din echipa de implementare a proiectului a prezentat povestea Iuliei Hasdeu și a discutat despre importanța educației cu elevii din clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială „Anișoara Odean” din Lugoj. La sfârșitul activității, auditoriul a completat un chestionar online referitor la impactul campaniei și la importanța educației.

Citit 372 ori
Sunteți aici: Home Stiri HasEduCația te face MARE Story telling 4 (pe ploaie)