CNIH

650854h1 744705h2 943859h5
Romanian English French German Hungarian Irish Italian Ukrainian
Miercuri, 02 Octombrie 2019 03:00

HasEduCația te face MARE Story telling 3 (Drăgan&Murgu&HasdEU)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru participarea la Concursul Național Euroscola – 2019 - #EuroscolaRO2019, concurs organizat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, elevii de la Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au conceput o campanie de promovare a rolului educației cu titlul HasEduCația te face MARE.
Echipa de implementare a proiectului a ales să realizeze această campanie în jurul personalității Iuliei Hasdeu, de la a cărei naștere se împlinesc 150 de ani. Viața Iuliei Hasdeu a fost transformată într-o poveste care este prezentată elevilor din grupul țintă, adică eleviilor din clasele a VII-a și a VIII-a din școlile gimnaziale din Lugoj și din satele din vecinătate.
În 2 octombrie 2019, elevii din echipa de implementare a proiectului HasEduCația te face MARE au prezentat povestea Iuliei Hasdeu și au discutat despre importanța educației cu elevii din clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” din Lugoj. Acțiunea s-a desfășurat în spațiul generos al Universității Europene Drăgan din Lugoj, instituție parteneră a Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj în acest proiect. La sfârșitul activității, elevii din grupul țintă au completat un chestionar online referitor la impactul campaniei și la importanța educației.

Citit 323 ori
Sunteți aici: Home Stiri HasEduCația te face MARE Story telling 3 (Drăgan&Murgu&HasdEU)