CNIH

650854h1 744705h2 943859h5
Romanian English French German Hungarian Irish Italian Ukrainian
Luni, 30 Septembrie 2019 03:00

HasEduCația te face MARE Story telling 2 la Nr. 3

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru participarea la Concursul Național Euroscola – ediția 2019 - #EuroscolaRO2019, concurs organizat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, elevii la Liceului Teoretic Iulia Hasdeu Lugoj au conceput o campanie de promovare a rolului educației cu titlul HasEduCația te face MARE.
Echipa de implementare a proiectului a ales să realizeze această campanie în jurul personalității Iuliei Hasdeu, de la a cărei naștere se împlinesc 150 de ani. Viața Iuliei Hasdeu a fost transformată într-o poveste care este prezentată elevilor din grupul țintă, adică eleviilor din clasele a VII-a și a VIII-a din școlile gimnaziale din Lugoj și din satele din vecinătate.
În 30 septembrie 2017, elevii din echipa de implementare a proiectului HasEduCația te face MARE au prezentat povestea Iuliei Hasdeu și au discutat despre importanța educației cu elevii din claele a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 3 din Lugoj. La sfârșitul prezentării elevii de la Școala Gimnazială nr. 3 au fost rugați să completeze și un scurt chestionar online despre rolul educației în viața lor. Din răspunsurile date, a reieșit că prezentarea colegilor lor mai mari de la Hasdeu a vut un impact major.

Citit 326 ori
Sunteți aici: Home Stiri HasEduCația te face MARE Story telling 2 la Nr. 3