CNIH

650854h1 744705h2 943859h5
Romanian English French German Hungarian Irish Italian Ukrainian
Duminică, 31 Martie 2019 02:00

Premii obținute de elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj la olimpiadele și concursurile școlare din anul 2018/2019

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Și în anul școlar 2018/2019 elevii și profesorii Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj s-au remarcat prin rezultatele deosebite obținute la Olimpiadele și concursurile școlare. De remarcat e faptul că, până în acest moment, doi elevi de la HasdEU s-au calificat la fazele naționale. Karinna Barbu, din clasa a XII-a A, pregătită de doamna profesor Murariu Anca, a obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura română și s-a calificat la faza națională. Bogdan Ioan Popîrlan, din clasa a IX-a A, pregătit de doamna profesor Moatăr Enikö, a obținut Premiul al III-lea la faza județeană a olimpiadei de matematică și s-a calificat la faza națională.

La fel de bune sunt și celelalte rezultate. Astfel, Ioana Sîrbu, din clasa a IX-a D, pregătită de domnul profesor Murariu Dorin, a obținut Premiul al III-lea la faza județeană a olimpiadei de limba și literatura română. Denis Dinu, din clasa a IX-a A, pregătit de doamna profesor Gheju Dumitrița, a obținut Premiul al III-lea la faza județeană a olimpiadei de limba engleză. Bogdan Ioan Popîrlan, din clasa a IX-a A, pregătit de doamna profesor Constandache Simona, a obținut Premiul al III-lea la faza județeană a olimpiadei de fizică. Simina-Elena Hațegan, din clasa a X-a A, pregătită de doamna profesor Suciu Monica, a obținut Premiul al III-lea la faza județeană a olimpiadei de limba franceză. Timeea Boja, din clasa a XI-a E, pregătită de domnul profesor Suciu Horațiu, a obținut Premiul al III-lea la faza județeană a olimpiadei de istorie.
Mențiunile sunt la fel de numeroase. Andrada Paraczki, din clasa a IX-a A, pregătită de doamna profesor Moatăr Enikö, a obținut mențiune la faza județeană a olimpiadei de matematică. Alexia Bălan, din clasa a X-a D, pregătită de domnul profesor Suciu Horațiu, a obținut mențiune la faza județeană a olimpiadei de istorie. Carmen-Elena Popescu, din clasa a X-a A, pregătită de doamna profesor Suciu Monica, a obținut mențiune la faza județeană a olimpiadei de limba franceză. Roxana Balintescu, din clasa a XI-a F, pregătită de doamna profesor Branga Adriana, a obținut mențiune la faza județeană a olimpiadei de limba franceză. Oleg Garnautan, din clasa a IX-a C, pregătită de doamna profesor Branga Adriana, a obținut mențiune la faza județeană a olimpiadei de limba franceză. Raluca Irinescu, din clasa a VII-a, pregătită de doamna profesor Bichiș Corina, a obținut mențiune la faza județeană a olimpiadei de religie Andreea Țudic, din clasa a X-a B, pregătită de domnul profesor Gondoci Ioan, a obținut mențiune la faza județeană a olimpiadei de religie.
La Concursul „Public Speaking”, faza județeană, elevii Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au obținut următoarele premii și mențiuni: Alexandru Nistorescu (clasa a IX-a D, profesor coordonator Bortoc Dan) - Premiul I; Theodora Adam (clasa a X-a A, profesor coordonator Gheju Dumitrița), Bogdan Ruian (clasa a XI-a A, profesor coordonator Gheju Dumitrița), Diana Mișcuța (clasa a XII-a A, profesor coordonator Gheju Dumitrița) - Premiul al II-lea; Andrada Crețiu (clasa a XI-a D, profesor coordonator Trăsnea Andreea) - Premiul al III-lea; Raul Filea (clasa a XII-a A, profesor coordonator Gheju Dumitrița) și Daniel Hațig (profesor coordonator Gheju Dumitrița) - mențiune. La faza regională a acestui concurs, elevii Bogdan Ruian (clasa a XI-a A, profesor coordonator Gheju Dumitrița) și Diana Mișcuța (clasa a XII-a A, profesor coordonator Gheju Dumitrița) au obținut mențiuni.
Pregătiți de doamna profesor Anda Lungu, elevii Andrei Kiss, Raul Filea și Raul Gulyas, din clasa a XII-a A, au obținut calificativul B2 la examenul de limba germane - Sprachdiplom.
La concursul național de matematică „Adolf Haimovici” elevul Alexandru Florea (clasa a IX-a B, profesor coordonator Popovici Păun) a obținut Premiul al II-lea și Alexandru Danciu (clasa a IX-a C, profesor coordonator Moatăr Enikö) a obținut Premiul al III-lea. La concursul regional de matematică „Traian Lalescu” și la Concursul interjudeţean de matematică „Valeriu Alaci” sunt calificați în etapele superioare elevii: Bogdan Popîrlan (clasa a IX-a A), Darian Vodă, Raul Sîrbu și Daiana Mișcuța (profesor coordonator Moatăr Enikö).
La concursul interjudețean de chimie „Octavian Larionescu” elevii Bogdan Popârlan și Jac Raul, din clasa a IX-a A, coordonați de doamna profesor Fedorca Letiția, au obținut mențiuni.
La faza județeană a Olimpiadei sportului școlar / Olimpiada gimnaziilor, echipa de volei fete - gimnaziu de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj a obținut primul loc. Echipa Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj, pregătită de domnul profesor Ionuț Eneșca, a fost formată din Roșie Luiza, Livadariu Cristina, Dumitrescu Dariana, Lorke Andrada (clasa a VIII-a), Haivas Denisa, Benea Dariana și Pucașu Amira (din clasa a VI-a). Fetele de la HasdEU au câștigat cinci meciuri din cinci și s-au calificat la faza regională care va avea loc în luna aprilie ân județul Hunedoara. E chipa de volei fete-liceu de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj, reprezentând județul Timiș, a obținut locul I la etapa regională organizată la Deva, calificându-ne la etapa națională. Echipa, pregătită de doamna profesor Nicolae Georgeta, a fost formată din elevele: Ivașcu Arina, Turcu Cătălina, Popa Georgiana, Panțiru Alexandra, Negru Cristina, Iureca Patricia, Gliga Melinda, Toma Mădălina și Șuclea Andreea.

Citit 710 ori Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2019 20:45
Sunteți aici: Home Stiri Premii obținute de elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj la olimpiadele și concursurile școlare din anul 2018/2019