CNIH

650854h1 744705h2 943859h5
Romanian English French German Hungarian Irish Italian Ukrainian
Miercuri, 02 Octombrie 2019 00:00

HasEduCația te face MARE Story telling 3 (Drăgan&Murgu&HasdEU)

Pentru participarea la Concursul Național Euroscola – 2019 - #EuroscolaRO2019, concurs organizat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, elevii de la Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au conceput o campanie de promovare a rolului educației cu titlul HasEduCația te face MARE.
Echipa de implementare a proiectului a ales să realizeze această campanie în jurul personalității Iuliei Hasdeu, de la a cărei naștere se împlinesc 150 de ani. Viața Iuliei Hasdeu a fost transformată într-o poveste care este prezentată elevilor din grupul țintă, adică eleviilor din clasele a VII-a și a VIII-a din școlile gimnaziale din Lugoj și din satele din vecinătate.
În 2 octombrie 2019, elevii din echipa de implementare a proiectului HasEduCația te face MARE au prezentat povestea Iuliei Hasdeu și au discutat despre importanța educației cu elevii din clasele a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” din Lugoj. Acțiunea s-a desfășurat în spațiul generos al Universității Europene Drăgan din Lugoj, instituție parteneră a Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj în acest proiect. La sfârșitul activității, elevii din grupul țintă au completat un chestionar online referitor la impactul campaniei și la importanța educației.

Sunteți aici: Home HasEduCația te face MARE Story telling 3 (Drăgan&Murgu&HasdEU)